ceturtdiena, 2018. gada 19. jūlijs

Minecraft 1.13 Update Aquatic

Beidzot ir iznākusi Minecraft 1.13 versija pēc vairāk nekā gada gaidīšanas! Daudzi droši vien zin to, ka tā ir versija kas atjauno okeānus. Ir daudzas izmaiņas šajā versijā tāpēc es par visām nevarēšu pastāstīt.

Bruņurupuči





















Visiem patīk bruņurupuči! Viņi ātri peld ūdenī, bet lēni lien pa zemi. Uz zemi viņi dēj olas, ja kāds viņus pabaro. No tām olām pēc dažām dienām izšķilsies mazie bruņurupuči! Tie ies uz okeānu un vēlāk izaugs. Bet ja tu vēlies bruņurupučus, tad tev ir olas jāsargā un arī mazie, jo zombiji un citi grib viņus nosist.

Delfīni





















Delfīniem patīk spēlēties ar itemiem kas ir iekritušas ūdenī. Ja tu viņus pabarosi, tad viņi tevi aizvedīs pie dārgumiem! Ja tu peldi viņiem tuvumā tad viņi tev iedos ātruma efektu un tu varēsi ļoti ātri peldēt zem ūdens.

Zivis





















Tagad visas 4 zivis peld pa īsto ūdenī! Klaunzivs tagad ir nosaukta par tropisko zivi un tā var izskatīties vairāk nekā 4000 dažādos veidos tapēc jo krāsas un forma tai ir random! Laši, mencas un tropiskās zivis peld grupās, bet pūšļa zivs peld viena pati. Pūšļa zivs tevi saindēs, ja tu iesi tai tuvumā, tāpēc pie tās neej klāt! Ja tev ir rokā ūdens spainis tu vari zivis paņemt spainī.

Drowned





















Drowned jeb noslīkušie zombiji ir zombiji zem ūdens un viņi peldēs tev pakaļ!! Dažreiz tiem ir tridents, ko var mest.

Zemūdens augi




















Kā jau visās iepriekšējās bildēs varēja redzēt ir koraļļi, jūras zāles un aļģes, bet ko varbūt bija grūtāk ieraudzīt bija jūras gurķus. Man vislabāk patīk jūras gurķi.


Ir daudz citas jaunas lietas, kas ir pievienotas 1.13 versijā, bet tās tev pašam vajadzētu atrast!



Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru